galerie

manon | 08-03-2007 | matig zelfbeeld????

Zelf vind ik dat ik een heelpositief zelfbeeld heb en zeer tevreden ben met mijn uiterlijk! Toch kwam er uit de test:" MATIG ZELFBEELD!" Ik was zeer verbaasd! Volgens de tabelletjes bij de apotheek mag ik maar 53kilo wegen maar ik vind mezelf met 75kilo erg mooi en aantrekkelijk! Heb dus ook positief beantwoord! was zeer verbaasd!

Ik dacht tijdens het invullen ook dat met een minder stabiele jeugd en pesten op school toch je eigen lichaam heel mooivinden, dat kan alleen maar omdat ik de vrouwenbladen nooit lees!!!!!!!! Maar helaas jullie test heeft anders beslist!

Ik schijn een matig zelfbeeld te hebben!

Ik ga nu maar weer even lekker van mezelf genieten!

en misschien moeten jullie de test ietsje aanpassen!

Verder een fantastisch initiatief!

groetjes Manon

GS | 08-03-2007 | RE:matig zelfbeeld?

Ik vind 75 kilo toch aan de stevige kant bij vrouwen. Ik houd meer van wat slankere vrouwen maar dan het liefts met flinke borsten (mogen nep zijn). Dit vanuit het standpunt van een man.

Steffie | 08-03-2007 | Re: matig zelfbeeld

Hee Manon, ik had dezelfde uitkomst. Ik vind mezelf erg mooi, en ben gelukkig met de manier waarop ik eruit zie. Toch blijk ik een matig negatief zelfbeeld te hebben. Als ├Čk al een matig negatief zelfbeeld heb, hoe slecht moet het zelfbeeld van andere vrouwen dan wel niet zijn? Ik heb het gevoel dat de test wat erg negatief oordeelt. Is het uberhaupt mogelijk om een postief zelfbeeld te halen?

esther Rijnen | 08-03-2007 | Zelfbeeld

Hieronder staat de uitkomst van mijn zelfbeeldtest.

Ondanks een liefdevol huwelijk, een fijne opvoeding, met wel een beetje pesten op school, maar niet heel erg, blijk ik toch een matig tot negatief lichaamsbeeld te hebben. Ik ben juist zeer tevreden!

Misschien inderdaad het testje even wat nuanceren. Vrouwenbladen zijn niet de graadmeter, en als ik nou naar ANTM wil kijken omdat ik dat

U hebt een matig tot negatief lichaamsbeeld: er is een klein verschil tussen uw ideale lichaamsbeeld en uw huidige lichaamsbeeld. Dat wil zeggen: er is een matige discrepantie tussen beide. Uit eerder onderzoek blijkt dat personen die een grote discrepantie laten zien, ontevreden zijn met hun uiterlijk. Grote ontevredenheid hangt vaak samen met een hoge cosmetische veranderingswens en een sterkere beïnvloeding door de mening van anderen.

U hebt een neutrale cosmetische veranderingswens. Dit maakt het erg moeilijk uw ontvankelijkheid voor ideaalbeelden te meten

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]