galerie

paul | 26-06-2007 | Kortom dus

Ik weet dat heel veel vrouwen, die ik ken dan, vaak aangeven dat ik juist heel veel kwaliteiten bezit en eigenschappen. Eén zei bijna letterlijk, terwijl zij ook na openhartige gesprekken, wist dat ik verlangde naar een relatie (niet direct met haar in het algemeen), want zij had en deelde dat ook aan mij als klankbord graag mee juist veel ervaring met mannen die haar maar gebruikten, op één ding uit waren, haar bedrogen of anderen er op na hielden, "oh Paul waren er maar meer mannen zoals jij". Blijkbaar, al zei ze dat nog net niet er bij, behalve dus het uiterlijk. Maar van zulke signalen word je hoe ze ook werkelijk zijn niet echt plezieriger. En je wordt er ook niet beter van in je zelfbeeld.

Van de één hoor ik dat ik me kwetsbaarder moet opstellen, maar als ik dat doe word ik of afgewezen of het contact is verbroken. Dan bedoel ik dus niet eens zeggen dat je iemand heel leuk vint zelfs of verder. En als je het dan niet de volgende keer of daarvoor dan zo durft, zou je weer te afstandelijk overkomen. Wat moet je doen. En dan is er nog het probleem om dus in die contactsituatie te kunnen komen. En ik ben op toneeltraining en cursussen mime en andere toneelcursussen geweest, sport.

Jojanneke | 28-08-2007 | antwoord

Paul,

Komt vanzelf goed. Alleenstaanden reizen al geprobeerd? Een vriend van ons deed hetzelfde als jij en vond uiteindelijk een meid op zijn groepsreis. Nu zijn ze getrouwd na een jaar. Val vooral niet op de superknappe, maar juist op een gewone vrouw. Zeg dat ze leuk is, dat ze dit en dat zo goed kan, dat ze zo leuk lacht en wat later als je har beter kent, dat je haar zo mooi vind, haar kapsel, haar gezicht, haar houding en vooral haar samenzijn met jou.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]