galerie

Meisje23 | 09-03-2007 | Kleine Borsten

Hallo.

Ik ben een meid van 23 jaar en ik heb 70 AA ze zijn op mijn 14 deze maat geworden en altijd deze maat gebleven.
IK ga er echt kapot van ik kan dr niet mee leven, zelfs me vriend vind ze te klein, hij zegt ik moet het er maar mee doen maar ik hou liever van grote borsten....Hij kijkt vaak plaatjes van mooie vrouwen en op internet en leest tijdschriften zoals de playboy. Hij zegt soms tegen mij "kijk dat meisje heeft wel een grote borsten en die heeft toch hetzelfde figuur als jou, ik zie hem verlekkerd naar die plaatjes kijken. Mannen raken er ook door beinvloed vind ik, die denken soms echt dat een ideale vrouw er zo ui moet zien, je bent niet normaal als je niet aan dat beeld voldoet... Soms vraag ik me af of er uberhaupt nog mannen zijn die er vrede mee hebben, volgens mij vinden zij cup aa ook niet mooi. In de media gaat het alleen om mooie grote borsten, tegenwoordig is het zelfs zo dat jongentjes van 13 denken dat het normaal is dat meiden een perfect lichaam hebben die willen dan ook zo'n vriendin.
Ik wordt echt onzeker van die stomme media, overal zie je mooie vrouwen ik kan er wel om huilen.

Motto18 | 09-03-2007 | Kleine borsten

Heb je welles tegen je vriend gezegt of hij dr welles aan gedacht heb dat deze vrouwen miss wel heel frigide zijn in bed? Of elk klein beetje aandacht wat ze krijgen heerlijk vinden maakt niet uit van wie? Dat deze vrouwen gefotoshopt zijn van wat heb ik jou daar? Dat jij je kwetst voelt door zijn hufterigheid? Vraag is aan hem waarom hij in hemelsnaam ooit voor jou gekozen heeft al partner? Ik heb zelf kleine borsten en mijn vriend vind ze prachtig. Dump je vriend en vind er ook zo 1 succes PIK DIT NIET VAN JE EIGEN VRIEND VERBRANDT ZIJN PLAYBOYS AND MOVE ON!

meisje32 | 09-03-2007 | eigenwaarde

Het is heel naar dat je vriend je niet van het tegendeel kan overtuigen,laat hem ook de documentaire zien, ik eb ook kleine tieten, draag nooit een bh, heb veel te veel haar dat als ik mijn bikinillijn zou shceren er een te groot contrast met mijn bovenbenen is zodat ik die dus ook moet scheren, en dat dan zeker elke week....Daabij heb ik al 4 jaar een tegekke vriend die helaas al jaren verslaafd is aan porno, waardoor ik nog steeds onzeker wordt en weet dat hij liever een kale kut zou zien. en geile tieten. ik ben blij met kleine tieten want dat is praktisch en bh's zitten niet lekker, en pantys kriebelen. en als hij dat niet kan accepteren , ben ik liever alleen, uiteindelijk is er maar een optie , en dat is van jezelf houden, zoals je bent. er zal vast een reden zijn waarom je zo geschapen bent als je bent.

en je sexy voelen zit echt van binnen, en in fantasie, daar zou je geen plaatjes voor nodig hoeven hebben als je creatief genoeg bent.

doordat hij op die plaatjes geilt voeljij je minderwaardig en onaantrekkelijk, dat wil je niet van een vriend, en als ie het dan toch doet kan die in ieder geval zeggen dat er niks boven zijn vriendin gaat!dat dat de allermooiste vrouw is.

sterkte,

Niemand Minder | 09-03-2007 | Dump die etterbak!

Verdomme zeg! Dat je eigen vriend jouw zoiets kan aandoen?! Ik was echt van mijn a prospos toen ik jouw stukje las! Ik ben een jongen van 20, en ik kan me niet voorstellen dat je het meisje waarvan je blijkbaar houd, op die manier behandeld. Lastig blijft natuurlijk dat je waarschijnlijk van hem houdt, maar met zulke opmerkingen twijfel ik eraan of dat wel wederzijds is. God, heeft die 'vriend' van je enig benul hoe hard dat bij je kan aankomen? Heeft die 'vriend' van je sowieso enig benul van wat belangrijk is, of wat mooi is? Dump die gast en zoek iemand die jouw waardeerd om hoe jij bent, EN hoe je er uitziet.

Soraya | 09-03-2007 | Dumpen die handel

Het is meer dan walgelijk dat je vriend bewust opmerkingen maakt waarvan hij weet dat het jou diep kwetst en gewoon de playboy (vol plastic barbiepoppen waaraan niets meer echt is) gebruikt om jou een minderwaardigheidscomplex aan te praten. Grote borsten zijn echt niet vrouwelijker dan kleine borsten, dat moet je goed in je oren knopen! Ik heb zelf een flinke buste (C/D) en er is elke dag wel een moment dat ik wenste dat ze niet zo in de weg zaten omdat het in veel situaties gewoon onpraktisch is. Ik kan geen blouse vinden die strak rond mijn taille zit omdat de knoopjes bij m'n borsten dan niet dichtkunnen. Het is een keer voorgekomen dat er een knoopje losschoot, in het openbaar en dat vond ik echt verschrikkelijk. Leuke tops moet ik bijna altijd in maat L kopen terwijl ik S/M heb en dan lubbert het rond m'n buik. Ziet er niet uit, maar ja..daar moet ik maar mee leven. En met sporten heb ik soms gewoon pijn aan m'n borsten, terwijl ik een goede sportbeha draag..

Als ik jou was zou ik je buste koesteren, net als de rest van je lichaam. Je bent mooi zoals je bent en als iemand dat niet inziet, is die je niet waard! Die vriend van jou heeft duidelijk een vertekend beeld van de werkelijkheid en dat is al reden genoeg om hem gewoon opzij te zetten. Gewoon doen!

De groep mannen die kleine borsten prefereert is trouwens groter, veel groter dan je denkt!

jan | 13-05-2007 | je borsten

Word het geen tijd voor iemand die echt van je houd???Wat maakt de grote van je brsten nou uit?Mijn vrouw heeft hele grote borsten (cub f/g) en wou dat ze kleiner waren want ze hangen zo erg,zegt ze.Ik vind dat gelul.Ik hou van haar zoals ze is. Zou je vriend ook moeten doen!!ga eens na of je wel gelukkig ben met hem.ga anders eens op zoek naar iemand die je wel waard ic.gr.jan en sucses...

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]