galerie

bianca | 09-03-2007 | slaaf van je idiaalbeeld!!!

hallo,

ik heb gisteren gekeken naar de uitzending gekeken.

het is echt ziek eigenlijk dat een meisje van 15 jaar haar onderkant onder handen liet nemen.

zelf ben ik vroeger echt vreselijk gepest en heb heel veel moeite van mezelf te houden en te accepteren en later ben ik model geworden en begon al te lijnen op en af toen ik 14 was

echt het slechtste wat je kan doen achteraf bekeken.

ik ben nu 29 jr en heb een eetstoornis soms val ik 19 kilo af in 7 mnden tijd.

ik heb mijn borsten laten vergroten waar ik nog steeds heel blij mee ben maar,ik accepteer mezelf nog steeds niet.

ik heb een hele lange relatie gehad maar ik kwam door ziekte veel aan en ik werd ingeruild voor een meisje van 17 jaar.

echt vernederend maar hij zei altijd ik hou niet van dikke vrouwen.

ik voel mezelf echt slaaf van mijn perfectionistme ik ben weer aan de lijn wil mijn rimpels laten verwijderen in mijn buik en in mijn benen ik doe er heel veel aan eigenlijk is het een obsessie dat weet ik mar het blijft moeilijk je wordt gerespecteerd als je mooi bent en als je dik bent dan wordt je minder geacepteerd.

ik kijk zelf niet zo naar mensen omdat,ik weet hoe pijnlijk het is en ik kijk bij andere mensen naar hun innerlijk dat vind ik veel belangrijker een vriendin van mij is behoorlijk dik en zit in een scootmobiel en vroeg mij schaam jij je niet als je met mij op straat loopt? dan brekt er iets bij mij van binnen en denk ik jij bent niets minder dan een ander.

ik zou graag willen dat ik aan mezelf niet zulke eisen zou stellen maar het lijkt wel als roken het is verslavend en we weten dat het niet goed is!!!

maar we zijn vaak bang onze man te verliezen omdat,er een jonger meisje voorbij komt die strake billen heeft en een platte buik geen rimpels!!!

eigenlijk is zo'n man het niet waard als tie daar aan toe geeft.

de wereld is ziek want zoals dat meisje van 15 dat haar onderkant verbouwd wordt als een kind het is gewoon eng en neigt naar pedofelie.

sterkte en probeer jezelf te accepteren dat is het beste!!!

Tess | 09-03-2007 | mooi

Je kunt jezelfmisschien zo voelen dat je anders bent, of niet mooi genoeg. Anderen zien dat vaak niet. Wat je zelf ook al zegt.
En als een man zegt dat hij je niet meer hoeft omdat je bent aangekomen (door ziekte nog wel!) is hij je helemaal niet waard.
Ik heb zelf ook problemen gehad met eten, ik viel in een korte periode10 kilo af. Toen was ik in de zomer helemaal strak. Maar wel met dunner haar, heel moe en een uitblijvende ongesteldheid. Al die problemen kunnen blijven opspelen, ernaast.
Maar nu ik gewoon eet en een gewoon figuur heb, voel ik me veel beter!
Als je blij bent met je zelf, ongeacht wat anderen ook maar zouden kunnen vinden, dan zul je stralen.
Niets is mooier aan een vrouw dan dat.

Laura | 09-03-2007 | mannen

Hoi Bianca,

ik ben zelf behoorlijk dik en ben altijd te dik geweest, toch heb ik nooit problemen gehad met aandacht van mannen. Ik heb altijd vriendjes gehad en altijd sjans gehad. Nu heb ik alweer drie jaar een relatie en in twee jaar tijd ben ik 30 kilo aangekomen, mijn vriend vindt me nog steeds de mooiste van de wereld. Er zijn genoeg mannen die wel van volle vrouwen houden, dat zijn er veel meer dan de meeste mensen denken. Vaak durven ze er ook niet voor uit te komen. Maar je hebt helemaal gelijk, als een man je verlaat omdat hij je te dik vindt, dan is hij je niet waard, sterker nog, dan is hij niet goed wijs! Misschien heb je er iets aan dat er ook mannen zijn die volle vrouwen wel mooi vinden, en er zijn er ook genoeg die het niks uitmaakt.

Ik hoop dat je jezelf ooit kan accepteren zoals je bent! (dat hoop ik ook voor mezelf)

groetjes, Laura

Laura | 09-03-2007 | mannen2

En dat geldt natuurlijk ook voor andere dingen, je geliefde hoort je niet alleen te accepteren zoals je bent, hij/zij hoort je ook mooi te vinden zoals je bent. Dat o.a.betekent liefde voor mij...

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]