galerie

Linda | 09-03-2007 | Moeder

Met verbijstering heb ik gekeken naar de moeder die niet begreep waarom haar verzekering de vagina correctie van haar 15 jarige (!) niet vergoedde. "Het was toch een medische aandoening?"Waarom zijn mannen vaak trots op hun penis en schamen veel vrouwen zich voor hun vagina??? Wat een gekkigheid!

Femke Bakker | 14-04-2007 | Beings of plannet earth

Sunny,

Gefeliciteerd met de documentaire. Prachtig vooral het historisch besef dat er sinds de jaren zeventig nog zo weining veranderd is betreft het vrouwbeeld. Goed ook dat je laat zien dat vrouwen hun sex laten bijschafen. Het heeft echt het effect van the painfull thruth.

Ik ben heel eerlijk gezegd bang dat de documentaire hetzelfde lot zal hebben zoals je moeder concludeert over haar eigen film: Wat heeft het bijgedragen aan verandering?

De discussie is goed vooral omdat het gericht is tegen de markt (cosmetica industrie en media) die de mens (mannen en vrouwen) onderdrukt, maar zal niet vanzelfsprekend leiden tot emancipatie.

Mannen en vrouwen verschillen alleen- naast vorm en kleur – om reproduktieredenen en hebben daardoor verschillende ervaringen, welke mogelijk hun gedrag beinvloeden. Homo sapiens verenigt u en val niet voor het sociaal geconstrueerde beeld van wat we werkelijk zijn: beings of the planet earth.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]