galerie

GdM | 09-03-2007 | Bang

Waar ik bang voor ben is, is de jongere generatie, ze zouden deze docu moeten vertonen op scholen. Zij zijn er het gevoeligst voor.

Ik ben nu bijna 40 jaar, en ook niet ongevoelig voor al het uiterlijk vertoon, waar je mee dood gegooid wordt, al die reclame (we zijn het waard!), programma's, bladen. Ik heb nooit gelijnd, en wil het ook zeker nooit doen, tuurlijk, verantwoord eten, bewust omgaan met jezelf. Dat zijn heel andere waarden, dan ff snel lijnen, en een jojo effect krijgen. Ik ben 1,67 m, en 80 kg, dat is (vlgs wie ook weer) te zwaar. Maar zolang ik met mn kinderen kan stoeien, lopen, rennen, fietsen, waarom zou ik dan mezelf gaan veranderen, en tijd verliezen aan een doel wat nooit bereikt wordt. Mijn man vindt me nog steeds onweerstaanbaar. Gelukkig, want dat is goed voor mn zelfvertrouwen, maar soms geloof ik dat niet eens, ben ik nu gek. Het wordt tijd (ook voor mezelf) dat we het kado uitpakken ipv ons gek te staren naar het kadopapier.

Flower | 09-03-2007 | Bang

Zeer goed verwoord, velen vindne inderdaad het kadopapier belangrijker dan de inhoud.

Tess | 09-03-2007 | Bang

Inderdaad mooi gezegd. Ik hoor denk ik bij een jongere generatie en ik ben ook wel bang. Zoals Sunny ook zei, straks is iedereen rimpelloos behalve ik.
Daarom is deze film ook zo goed. Dat ook jongere generatie dit kan zien. En tot inzicht kan komen wat voor onzin het is.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]