galerie

XxlPaul | 25-05-2007 | Mannen en de afbeelding waar mannen niet op kunnen klikken

Hoi,

Ik heb net als Peggy, in een andere verhalenthread, de cursus "Lekker in je lijf" in Groningen gevolgd. Toen ik op haar aanraden deze site bezocht, vielen me twee dingen op. Allereerst goed dat er (jammer dat het nodig is) zo een site is war mensen over hun problemen en dergelijke met betrekking tot hun lichaam, negatief lichaamsbeeld en zelfbeeld kunnen "kletsen" hun verhaal kwijt kunnen, elkaar adviseren of tot steun zijn, ervaringen uitdelen en gewoon discussiƫren of gewoon hun verhaal met anderen willen delen.

Het tweede wat me opviel, is wel negatief en gaat erover dat ik binnen 10-30 seconden me erg onwelkom voelde als man. Er is namelijk een uitgebreid foto lichaam van vrouwen om op de betreffende lichaamsdeel delen te kunnen klikken. Ik zag geen mannenlichaam, later vertelde me die medecursist dat er heel even een mannentorso te zien was, maar weer weg is. Ik bedoel waarom is dit. Ik denk dat je ook meer mannen trekt als ze zich welkom voelen. Ik voelde me namelijk anoniem weliswaar afgewezen en ook mannen, sommigen in ieder geval, ik zeker, kunnen dat heel vervelend vinden en ontmoedigd raken en ook bang kunnen zijn om een verhaal te plaatsen. Afgezien van het feit dat als je over bepaalde lichaamsdelen iets kwijt wilt, niet op bepaalde fotodelen kunt klikken voor die lichaamsdelen, om de begrijpelijke redenen.

Ik zou het toejuichen als de mannentorso er is en kennelijk dus opnieuw terugkomt.

Ik zal morgen een verhaal bij algemeen plaatsen over hoe ik mijn lichaam zie en denk dat anderen, vrouwen, dat van mij zien en hoe ik ervaar dat veel vrouwen net zo oppervlakkig kunnen zijn als het gaat om lichaam, schoonheidsideeal en lichaamsbouw en bepaalde eisen over de verschillende lichaamsdelen kennelijk hebben.

Met vriendelijke groet,

XxlPaul,

Paul

Paul | 15-06-2007 | Mannentorso

Ik doe het even bij mezelf de commentaar, wellicht kan iemand van de beheerder kort op de homepage aangeven of de torso terug komt of dat er een pechnisch probleem is?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]