galerie

jeanne | 07-03-2007 | mijn lijf

Ik ben 54 jaar en tevreden met mijn lijf al heb ik een cracelé gezicht vol groefjes. ik heb al zoveel in mijn leven gemankeerd,..dat ik er nog ben is een opsteker. Ik heb geleerd dat je lichaam niet je vyand is maar je beste vriend. Je lichaam knokt zo ontzettend hard om schades te herstellen en soms te compenceren. Dat is fenominaal. Alle medicijnen leverde alle bijverschijnselen op. Toch wist mijn lijf steeds weer met schade en pijn te herstellen. Zelfs na verbranding derde graad. De reuma- de galoperatie met vreselijke complicaties.. ik beperk me in de opsomming.. toch kan ik weer vanalles. Proef weer veel.

Er is maar één ding waar iik NIET MEER TEGEN KAN. RECLAME. Ik neem wat ik wil zien op tv, op via de videorecorder en kijk later en spoel de reclames door. Ik heb altijd met kinderen gewerkt en ze zijn nog steeds mijn grootste 'hobby'. Ik kan het niet verdragen dat de invloed van de reclame hen zo beinvloed en beschadigd. Van anarectia tot bolimia en liposuctie "kleine correctie aan de lichaamsbouwconstructie!" ga nou gauw. ZE... worden gek gemaakt en maken daardoor elkaar gek. Niks eigenverantwoordelijkheid. Deze beinvloeding is zó vaak en zó hardnekking dat is een vorm van permanente indoctrinatie. Het zou me wat waard zijn als we dat konden aanpakken. DAAR ligt volgens mij een bron van de ellende.

Chapeau voor je docu. Die over wit/zwarte school voor je kind was ook gewelig, dus ik neem morgen je docu BEPERKTHOUDBAAR zeker op en heb mijn vrouwkennissen getipt om te kijken. We kunnen ook leren ons ouder worden MOOI te vinden. Ik bezoek 75plussers en ontmoet geweldig interressante mensen, en als ze de levenskunsten verstaan zijn ze mooi om te zien. start met geen negatieve gedachten over je zelf en besef van wat je lichaam allemaal voor je verduurt, terwijl je wellicht 'roofbouw' pleegt. Dag mooi mens, Jeanne

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]