galerie

Mieke | 09-03-2007 | mooi, zwanger lichaam

Ik heb gisteren de documentaire bekeken in bed, en prijste mijzelf gelukkig; ik heb een héle lieve man, die mij volledig accepteert. Na een jaar borstvoeding geven waren mijn prachtige volle borsten opeens rare hangtieten geworden. En als hij mij ziet wegdraaien bij het uitkleden zegt hij: ik zie ze nog erg graag hoor! Mijn buikje, dat er altijd al was, is nu nog meer aangedikt. Als ik heel eerlijk ben, was ik tijdens mijn zwangerschap zelfverzekerder dan ooit. eindelijk een reden om een dikke buik te hebben, ik mocht er zelfs mee pronken!

Nu ik zwanger ben van ons tweede kindje, kijk ik alweer uit naar dat zelfverzekerde, trotse gevoel. Weer een periode blij met mijn lichaam. Heus, het is niet heel erg met mij, ik ga nooit over tot lijnen, sporten etc, dus zó erg stoor ik mij niet aan mijn lichaam, maaar... het is toch érg, dat de échte tevredenheid pas komt tijdens een zwangerschap?

Ik heb mij gisteravond voorgenomen mij niet meer druk te amken om zaken die dat niet verdienen. Mijn man en dochter en de nieuwe baby, die verdienen mijn onverdeelde aandacht!

Succes met de actie en de documentaire.

Jasmin | 09-03-2007 | buik

Sorry maar daar ben ik het niet mee eens, lijnen is inderdaad niet goed maar sporten wel hoor!! Had zelf een grote slappe buik, nu een strakke platte, helemaal zelf bereikt en zeer blij mee!!

caja | 10-03-2007 | buiken en zwanger zijn..

ja eigenlijk erg en sporten helpt wellicht wel , maar het feit dat we het willen of zouden 'moeten' doen dat is het erge ervan. om die reden. sporten moet je doen omdat je zin hebt om te bewegen lijkt mij...

lekker zwanger zijn geniet ervan.. van alles:)

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]