galerie

Britt | 09-03-2007 | angst en boulimia

hallo,als eerste wil ik zeggen chapeau voor beperkt houdbaar!wat een ellende al die reclames over het ideaal beeld hoe men eruit MOET zien!!!ik heb nu 2 kinderen(ben 30)en tijdens de eerste zwangerschap ben ik 30kg aangekomen,striae niet normaal, zo erg alsof t lijkt dat er iemand mij helemaal verminkt heeft....en dit heeft hele erge gevolgen voor mij gehad tot op heden ten dage...boulimia,angst om over straat te lopen en dat alleen omdat ik enorm bang ben om uitgelachen te worden....plastische chirurgie wordt niet meer vergoed en zelf heb ik t geld niet ervoor!voor de mensen die echt door brand of ongeluk verminkt zijn heb ik heel veel respect en ik leef ook met hun mee!!!!mensen kunnen zo hard zijn!voor die mensen die anderen uitlachen en ze voor schut zetten zeg ik heb t maar eens zelf dan is het huilen sukkels!!!!Echte schoonheid zit vanbinnen, ook al moet ik er zelf nog achter komen en ik heb nu de boulimia niet meer onder controle.....soms wil ik niet meer verder....ik ben psychisch een wrak en ben helemaal mezelf niet meer!!!!

veel sterkte allemaal!!!!!!

Sanne | 09-03-2007 | reactie boulimia britt

Lieve Britt,
misschien moet je hulp gaan zoeken, boulimia is niet iets waar makkelijk uit komt. en een beetje (proffesionele) hulp kan je daarbij net een zetje in de goede richting geven.
Je bent het namelijk waard om te zijn wie je bent, en dat aan de hele wereld te laten zien!

Je bent het waard om te leven!!!
Dus geniet!
IK wens je veel liefde, geluk en tevredenheid toe.
sterkte!
liefs sanne

Britt | 09-03-2007 | hallo

hallo sanne, dank je wel voor je lieve reactie heel erg bedankt!!!

Liefs Britt

Laura | 09-03-2007 | britt

Hoi Britt,

ik herken je verhaal, ik heb zelf een zware depressie en boulimia doordat ik altijdte dik ben geweest, en door de depressie en boulimia lukt het me niet om op gewicht te blijven of af te vallen. Ik ben psychisch ook een wrak, het liefst lig ik in bed met de gordijnen dicht en het licht uit te huilen. Ik weet dat ik mooi ben, ik ben slim, en een goed mens, maar ik voel dat niet. Ik moet mezelf ertoe aanzetten om de dag door te komen, om niet te huilen en niet naar bed te gaan. De dagelijkse dingen helpen me op de been te blijven. Ik ben 20 jaar en zie steeds minder hoop voor de toekomst, ik zak steeds verder weg, maar probeer positief te blijven. Sinds kort heb ik hulp gezocht en ik hoop dat ik er een beetje uit kan komen.

Dat hoop ik ook voor jou, heel veel sterkte, en weet dat je niet de enige bent en dat je niet alleen staat.

groetjes Laura

Suzan | 09-03-2007 | reactoe op Britt

Mooi mens

Ik zou zoveel woorden kunnen typen, maar daar ben ik niet zo goed in. Misschien dat je van het lezen van het boek Anastasia van Vladimir Megre iets opknapt?
( bij dit boekje geldt ook dat de buietnkant niet laat zien wat er binnenin is: oordeel niet op de buitenkant)

Voel maar of dat zo is als je in je handen hebt en doorbladerd ....

Knuffel voor jou, wow en twee kinderen!!!!

Ton | 14-03-2007 | Beperkt houdbaar

Ik vind het (als man) ongelooflijk jammer dat vrouwen zoveel problemen met hun uiterlijk hebben..Als je verliefd wordt op een vrouw, dan is dat volgens mij nooit (alleen maar) op uiterlijk gericht..Dat kan zo zijn, wanneer je met hele jonge mannen een relatie begint..Dan zit "ingebakken" in de onervarenheid die je dan beide hebt en besef je niet wat zoiets op langere tijd betekent (zeker wanneer je samen voor kinderen kiest)! Als je als man en vrouw samen graag kinderen wilt, dan horen daar wat mij betreft niet alleen de lusten, maar ook de lasten bij..En een zwangerschap vergt nogal wat van een vrouw en daarmee ook vanhaar lichaam! Daar moet de vrouw in kwestie al mee leren leven, maar daarbij hoort ze wel te kunnen vertrouwen opde uitdrukkelijke steun van de man! Ook die zal zich moeten schikken in de situatie en zijn vrouw juist t.a.v. dit soort onzekerheden ten volle moeten steunen!! HIJ heeft immers die kinderen ook gewild, dus hoort mede verantwoordelijk te zijn voor de gevolgen daarvanen zijn vrouw onvoorwaardelijke steun tegeven!!

meisje20 | 02-08-2007 | lelijk

Goed dat je hier je verhaal zit!

MoederS | 21-11-2007 | buik!!

Ik ben na mijn zwangerschap ook veel aangekomen, ik woog altijd 68 kilo maar ben max 82 kilo geweest!!

Na 2 maand ben ik gaan blowen, om lekker bij te komen sávonds, maar daarvan krijg je ook een vreetkick dus extra pondjes erbij, kilo's!Dus mijn buikje ging maar nooit weg, na 9 maanden begon er een beetje schot in te komen, toen ben ik gestopt en het vloog eraf, ik snoepte niet meer en trainde, ik begin mijn oude gewicht terug te krijgen en ja hoor ik woog 67!!

Maar zo stom als dat ik ben, ben ik weer in de verleiding gekomen om te gaan blowen en raad eens wat, ik zit weer aan de 72 kilo!!Nou krijg dat er maar eens af, nu heb ik zon lelijker hangbuik!

Groetjes S

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]