galerie

barbara2 | 26-04-2007 | buik is geen buikje meer

Mijn buikje was zo mooi strak, en daar was ik trots op. Er ging -toenertijd- een mooie navelpiercing in. En truitjes moesten bij voorkeur een aardig endje boven die navel zitten. Lang is mijn buikje een van mijn favoriere lichaamsdelen gebleven.

Totdat ik zwanger werd. Zwanger zijn is prachtig, en die zwangere buik was prachtig. Naveltruitjes kun je niet dragen met zo´n zwangere buik maar evengoed, wat was ik trots. Uiteindelijk ben ik 2 keer zwanger geweest. Heb twee keer een mega-buik gehad.

Een buik vol leven, met lieve trapjes erin. En het balangrijkste: er zijn twee prachtige lieve gezonde kinderen uit gekomen. Dat heeft mijn buik maar mooi voor elkaar gekregen. Dat is pas echt iets om trots op te zijn!

Maar nu. De kinderen zitten inmiddels op school en de buik zit dagelijks goed verstopt. Naveltruitjes zijn uit den boze (buiten hetfeit datze uit de mode zijn) Mijn buikje is niet meer. Het is nu een massa los vlees die alle kanten op gaat. Die buik is een bron van onvrede geworden. Jammer dat dat zo gaat. Die buik heeft zijn taak uitstekend gedaan en zou juist meer respect moeten hebben. Maar schijnbaar is een strakke buik het allomtegenwoordige ideaal.

Lia | 27-04-2007 | geen ideaal

Ik heb ooit 82 kilo bij 1.75 gewogen en vond mezelf te dik.Ik weeg nu 72 kilo.Heb wel een strakke buik omdat ik 4keer per week sport.Ik voel me met een strakke buik gewoon prettiger dan met een vetrol die in de weg zit omdat mijn broeken dan ook beter zitten.Ik heb maat 40/42 en ben al niet zo slank en wil niet nog dikker worden omdat ik me met maat 44 onprettig voel.

Maar wilde alleen ff kwijt dat ik een strakke buik niet als een ideaal beschouw maar dat ik het voor mezelf doe.Ik doe het niet omdat het in is of voor mijn vriend alleen voor mezelf.Ik sport veel en heb een stabiel gewicht.Ik jojo niet.

Dat een buik kinderen krijgt vind ik een goede en leuke prestatie want daar krijg je ook iets voor terug.En dat is heel veel waard.Een ieder heeft het recht om trots op zijn/haar buik te zijn.Ik gun het iedereen van harte.

Zolang je alles voor jezelf doet of gelukkig is,no problem!Het gaat toch daarom dat je lekker in je vel zit of nou wel of geen strakke buik.

Hmmm,mijn schoonmoeder van 61 heeft maat 36 en is erg slank en heeft een platte buik.Soms zou ik willen dat ik haar figuur en haar maat had in plaats van maat 40/42.

Lia | 27-04-2007 | zwangere buik

De mooiste buik vind ik een zwangere buik,zo lekker zacht en rond en met leven erin.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]