galerie

Karen | 16-04-2007 | Grote borsten

De verhalen over grote borsten herken ik heel goed. Ik ben 18 jaar en hebcup 70DD, en ik ben er láng niet tevreden over. Veel liever zou ik kleinere borsten hebben, die hebben zo'n mooie vorm enstaan mooi recht vooruit, zelfs zonder de steun van een beha. Dat kunnen de mijne wel vergeten.

Van jongens krijg ik veel aandacht, vooral bij het uitgaan. De enige reden daarvooris omdat ik grote borsten heb. Ik draag nooit truitjes met veel inkijk en probeer de aandacht er niet op te vestigen, maar je kunt er gewoon niet omheen.

Veel liever zou ik die aandacht krijgen omdat ze vinden dat ik een lief gezichtje heb of een mooi lichaam en mooie billen. Maar daar kijken ze niet naar, mijn gezicht of mijn lichaam vinden ze niet mooi, het zijn alleen mijn borsten. Terwijl ik daar zelf juist het meest onzeker over ben. Ik vind mezelf mooi, ik zie er leuk en spontaan uit, maar ik zou veel liever complimentjes krijgen over mijn mooie ogen en lieve lach, dan over de 'lekkere tieten' die ik heb, want zo zeggen jongens het tegen me.

Het wordt weer zomer en ik ga dan vaak met mijnvriendinnen naar het strand. Ik zie er nu al weer tegenop. Ten eerste is het altijd een hel om een mooie bikini te vinden. Ik zou zo graag ook een keertje een triangle-bikini willen, maar dat kunnen mijn borsten gewoon niet aan. Dus ben ik gedoemd tot de bikini's met een beugel enstevige bandjes om te zorgen dat mijn borsten niet de vrije loop krijgen. Het beeld dat de media schetsen, van sexy meiden met groteborsten in een kleine bikini (denk aan Mariah Carey) heb ik nooit gesnapt: hoe kunnen zúlke grote borsten nou in zo'n kleine bikini?! --> Dat moeten haastwel silliconen-borsten zijn, die staan namelijk altijd rechtop en vooruit. Met mijn borsten is dat niet zo, en met de meeste grote borsten niet.

Daarom zou ik zo graag kleinere willen: dan kan ik ook eens een sexy truitje aan zonder meteen een hoer te lijken. Ook eens een truitje met een V-hals zonder dat alle koppen mijn kant op draaien zodra ik een kroeg binnenstap. Ook eens in de zomer een spaghettihemdje aan zonder dat ik op de fiets zit en alle werklui me na roepen en fluiten. Ook eens een leuke bikini aan waar mn borsten genoeg steun aan hebben en er niet uit vallen bij de eerste beweging die ik maak. Ook eens de sexy lingeriedragen die je bij de H&M en Hunkemuller koopt.Nu moet ik naar de 'grote maten zaken', waar vrouwen van 60 komen, maar waar geen sexy lingerie is voor jonge meiden met grote borsten zoals ik. Soms voelt het alsof ik de enige ben. Waar moet ík nou mijn sexy lingerie vandaan halen?! Laat stáán dat ik een leuke bikini kan vinden met een schattig printje.

Pfff... waarom willen vrouwen altijd grote borsten? Grote borsten zijnlang niet altijd mooier en beter. Sterker nog: ze maken mij onzeker, het kost me klauwen met geld om een beha te vinden, áls ik er al een vind, ik krijg mijn bloesjes niet dicht, ze trekken de aandacht en zijn áltijd aanwezig, ze leiden mannen af, ik lijk een hoer wanneer ik en truitje of hemdje draag met ook maar een beetje inkijk en mannen hebben totaal geen aandacht voor wat ik nog meer te bieden heb.

Kortom: vrouwen met kleine borsten, maak je maar geen zorgen. Je bent niet de enige die onzeker is. Vrouwen met grote borsten zijn láng niet altijd tevreden en ook zeker niet beter af.

Antonio | 16-04-2007 | Waarom onzekerover grote borsten?

Beste Karen,

Ik ben een ex-forummer van het blad Viva, en wat mij opvalt is dat ik tegen vrouwen mag zeggen dat ze een leuk gezichtje hebben, mooie tanden, prachtige ogen, maar o wee als ik zeg dat ze mooie borsten hebben, want dan is het mis. En waarom?

Je geeft zelf aan dat mannen erg gek zijn op je borsten. Maak er gebruik van zou ik zeggen. Ik wou dat ik een vrouwenmagneet in huis had (V vormige borstkas, kin met kuiltje erin, noem maar op), maar ik heb het niet.

Je maakt er zelf een probleem van. Ten eerste zou ik het als man niet erg vinden als vrouwen op en aspekt van me vallen (lijkt me zeer uitzonderlijk, een vrouw die je wil alleen vanwege je borstkas), maar als jij hem ook leuk vindt? So what? Het is trouwens niet moeilijk om mannen te vinden die je echt leuk vinden. Als ze veel geduld met je hebben, zullen ze waarschijnlijk dat na de eerste nacht ook met je hebben. Het klinkt me in de oren als een beetje een luxeprobleem, je trekt mannen aan, wat zou dat nou? Geniet ervan!

Antonio | 16-04-2007 | borsten deel 2

Ook eens in de zomer een spaghettihemdje aan zonder dat ik op de fiets zit en alle werklui me na roepen en fluiten.

Karen, wat een rijkdom! Weet je wel dan Sunny het verschrikkelijk vindt dat ze niet meer nagefloten wordt (de maakster van de documentaire). Geniet toch eens!

En je moet naar die bouwvakkers gaan en zeggen: "Heren, u floot naar mij, wat vindt u dan allemaal leuk aan mij als vrouw?" Misschien krijg je wel een gratis onverwacht kompliment over andere lichaamsdelen dan alleen je borsten.

Lia | 16-04-2007 | Ik begrijp Karen wel

Karen,ik begrijp je.Heb een soortgelijke text geschreven.Ik overweeg een verkleining naar een B of C-cup.Ik heb dan wele en mooie form kwa borsten maar wil gewoon minder.Ik wil ook zonder beha lopen net als sommige vrouwen met kleinere borsten en soms ben ik er jaloers op.Ik zou ook zo graag kleinere borsten willen hebben en dat is persoonlijk.Een a-cup vind ik te klein voor je.Probeer alsnog te genieten maar nogmaals Karen ik snap je probleem heel goed.

Lia | 16-04-2007 | nogwat

Natuurlijk heeft iedere borst iets moois maar ik kan ook begrijpen als mensen onzeker ervan worden.Het is ook nooit goed.Of ze zijn te groot of ze zijn te klein.Met wat voro cupmaat jij je het lekkerste voelt dat is persoonlijk en dat kan geen ander voor je bepalen.

Phe | 16-04-2007 | Re Antonio: waarom onzeker over grote borsten

Ik schoot fronsend in de lach bij je commentaar, Antonio.

Stel jij je voor dat de penis HET lichaamsdeel is waar alle aandacht naar uit gaat.

En jij hebt een piemel van 1 meter lang....(bewaar je als je een erectie hebt)...en dat is ontzettend tof, want veel vrouwen en mannen vallen op 1 meter lange piemels.

Overal waar jij loopt, komt, staat, zit, krijg je of wel blikken waardoor jij je benen bij elkaar tracht te knijpen, of bijv.

"Hey joh, lekker ding man, jij heb m lekker rechts liggen zeg!"

"Hey piemelman, trek es een minder strakke broek an"

"Jemig, heb je daar nou geen last van?"

Vrouwen en mannen fluiten je na, schelden je ook wel eens uit voor Hoer of Peniskokerrrrrrrr, en gaan er graag vanuit dat jij je stereotype opstelt en gedraagt naar/volgens de geldende 'normen'.

Je draagt soms extra wijde broeken omdat het je ongemakkelijk laat voelen, al die ongevraagde aandacht voor een lichaamsdeel waar jij geen zeggenschap over hebt gehad. Piemels mogen dan wel IN zijn, maar jemig, je wilt ook wel eens een sollicitatiegesprek of een date in gaan, of een zwembad, zonder dat je door vrouwen en mannenogen als vee wordt gekeurd en op voorhand goed gekeurd, bestempeld. En verdorie, dan voorziet de confectie industrie niet in jouw maat. Merde toch. Nog erger, ze benadrukken de leuter omdathet IN is.

Maar niet getreurd, na een nacht seks, hebben mannen en vrouwen echt nog wel geduld met je hoor, ondanks je piemel. Niet zeuren Antonio, ben er blij mee, komt allemaal goed! Geniet ervan!

n.b. gelieve te lezen met een lach

Lia | 16-04-2007 | Trouwens

Belangrijk is gewoon dat je iemand als mens ziet en niet als borst of penis of maat of wat dan ook.Iedereen heeft een stel hersens.

Ik heb erg om je text gelachen Antonio.Zelf verzonnen?

Karen | 16-04-2007 | Bedankt voor jullie grappige reacties!

Hé Antonio (en anderen),

Bedankt voor jullie reacties. En Phe: je slaat echt de spijker op z'n kop.Ik snap wat je bedoelt Antonio.En inderdaad, soms is het inderdaad ook vleiend als ik sjans heb of word nagefloten door mooie mannen, op momenten dat ikme mooi voel, lekker in mijn lijf zit, een leuk truitje aan heb of net een nieuw shirtje draag. Op die momenten draagt het alleen maar bij op het positieve gevoel dat ik over mezelf heb.

Maar vaak is het ook helemaal niet leuk als ik word nagefloten. Bijvoorbeeldop een moment waarop ik meniet mooi voel, op een dag dat ikniet lekker in mijn vel zit, wanneer ik gewoon met rust gelaten wil worden en mijn eigen gang wil gaan. Wanneer het geen leuke mannen zijn die fluiten,maar oude mannen met een vrouw en kinderen thuis, door dikke kale mannen die gezellig met zijn allen niet naarkijken naar hoe mooi IK ben, maar hoe mooi mijn borsten wel niet zijn.

En daarnaast: áls ik dan een truitje draag waar mijn borsten nog eens extra mooi in uitkomen, heb ik misschien wel alle mannen aan mijn zijde, maar door de vrouwen word ik meteen bestempeld: "kijk die meid nou, wat een slet zeg... die loopt ook wel met haar tieten te koop.. Ja als ik zulke borsten had zou ik ook zoveel aandacht krijgen... Wat órdinair!" Enzovoorts.

Op sommige momenten is het fijn om grote borsten te hebben, maar op andere momenten voel ik me er kwetsbaar door, krijg ik aandacht terwijl ik gewoon alleen gelaten wil worden, en word ik inderdaad ook in een hokje geplaatst. Maarja...

Antonio | 16-04-2007 | Big Boobies #1234

Dag Karen,

het beeld is al stukkengenuanceerder. Het is dus ook wel eens fijn. Dat schreef je eerst niet. Maar goed.

Wat jij schrijft, hebben alle mooie vrouwen last van. Die krijgen ook de hele dag complimentjes, ook al zijn ze liever even alleen. Je kunt kiezen: meer anonimiteit, maar ook minder positeve aandacht. Ik wist het wel...

En mijn piemel is prima, maar als ik er een had waar de dames en bloc voor vallen, ik heb geen bezwaar. Maar niet en van een meter zeg. Karen heeft ook geen cup Z.

Beppie | 16-04-2007 | Borsten dus..

Irritatie alom.. Het gaat erom dat je niet pertinent als sexobject beschouwd wil worden als vrouw zijnde. Je kunt er best sexy uitzien, wanneer jij ervoor kiest. Mannen lijken te denken dat ze altijd ranzige opmerkingen mogen maken naar vrouwen met grote borsten. Bovendien getuigen de onbeschofte opmerkingen van mannen van zo enorm weinig respect, dat ook mijn nekharen regelmatig overeind gaan staan.

Antonio | 16-04-2007 | Borsten

Hoe denk je dat het is om een rondborstig meisje een compliment te maken? Dat is een mijnenveld hoor. Ik durf het vrijwel niet. Is dat dan de oplossing? Maar niet meer aardig zijn?

Phe | 17-04-2007 | re; Borsten Antonio

Antonio,

Je kent mijn sympathie hoor, welk een zwaar moreel dilemma.

Is het ONAARDIG omNIETS over een borstpartij te zeggen?

Ikneem graag aandat je slim en mondig genoeg bent om en femme anderswijze te complimenteren dan wel een gesprek met haar te beginnen.

En ik geloof dat je de clue niet helemaal grijpt bij Karen... Je meet het af aan je eigen wensen en normen Antonio. Right?

Beppie, de vrouw als lust/sex object is en blijft een gegeven. En het blijft k*t, om het maar zo te zeggen.

Vrouwen kiezen ervoor om sexy te zijn? Conform wie of wat?

Oh hold on, sexy is: borsten, billen, lippen tentoonstellen in kleding en op hoge hakken? Wat is eigenlijk sexy?

Beppie | 17-04-2007 | Complimenten

Het grappige is dat ik het helemaal niet erg zou vinden als een man me zou zeggen dat ik mooie borsten heb, sterker nog: dat valt voor mij in dezelfde categorie als ogen, haar of kleding (bijvoorbeeld). Ik vind het wél heel vervelend als mannen denken dat ze onbeschoft kunnen zijn omdat je toevallig grote borsten hebt. Ik krijg regelmatig opmerkingen als 'zo, jij hebt grote tieten', of twee vrienden die me lachend benaderen omdat ze een weddenschap over mijn cupmaat hebben. Deze aanpak maakt dat ik me ongemakkelijk ga voelen over mijn grote borsten, omdat ik daarmee blijkbaar geen respect verdien.

Phe.. borsten worden in het algemeen door mannen als sexy beschouwd, en hoe meer ervan te zien is, hoe sexier (of meer ordinair, dat is persoonlijk). Ik denk dat je wel kunt stellen dat het merendeel van de mannen deze mening toegedaan is, helaas.. Ook al wordt het niet sexy gevonden, de aandacht gaat er in ieder geval naar uit.

Leonie de Jong | 17-04-2007 | grote borsten

Beste Karin,

Ik heb cup 70 F. En hoe graag ik ook wel een keer een strapless truitje aan heb, een bloesje in mijn eigen maat die dicht wil, een leuke bikini, etc. mag ik eigenlijk niet klagen. Overal zitten voor en nadelen aan.

Stel, je word nagevloten op een dag dat je er eigenlijk geen behoefte aan hebt. Neem het dan als compliment (ze nemen in ieder geval de moeite om te fluiten), bekijk de dag met nieuwe frisheid en hef het hoofd op, zo erg is de wereld nog niet!

En iets wat je vooral wel moet doen is lekkere spagetti truitjes dragen. het maakt heus niet uit als je een stukje BH of bandje ziet!Nou weet ik natuurlijk niet alles, maar wat bij mij erg veel baat heeft is naar een dure, chique BH winkel gaan, om hulp vragen en erbij zeggen dat je geen oma-BH wilt. Ik heb leuke BH's in leuke kleurtjes, kantjes, niet te dikke bandjes (al zal je ze altijd zien). Ik moet wel toegeven dat ik gemiddeld tussen de 80 en 100 euro per BH betaal, maar daarnaast valt het veel mannen niet op welke maat ik heb. Op deze manier kan je ook BH's vinden waar je bijvoorbeeld een diep decolleté kan dragen. Kijk eens op de pagina van het merk prima donna, hun BH's gaan vaak wel tot maar G. This duur, maar zeker de moeite waard! Het goede nieuws is dat er steeds meer grotere BH's komen, dus in de toekomst zal het steeds makkelijker voor ons worden!

En Karin, wees trots op wat je hebt! we spenderen veel te veel tijd aan hoe anderen over ons denken. Draag wat jij mooi vind, en waar jij je lekker in voelt! Daar mag best een decolleté bij zitten: daar is tenslotte niks mee mis!

hopelijk lukt het in de toekomst beter om trots te zijn op wat je hebt, meer te kijken naar de voordelen, en de nadelen ermee lief te hebben.

Liefs, Leonie

Lia | 17-04-2007 | Antonio

Antonio,aardig zijn en complimenten maken of iets aardigs zeggen is iets anders dan iemand met zijn ogen uit te kleden.Je kunt ook gewoon iets aardigs over iemand zijn gezicht zeggen of figuur.

Lia | 17-04-2007 | voor Karen

Ik wou nog ff toevoegen dat ik je verhaal helemaal snap.Ik zou ook niet willen dat mannen naar mijn borsten kijken in plaats van mijn gezicht.Misschien zet ik de stap wel voor borstverkleining.In mijn lijf geen siliconen.Wil erder wat minder hebben.Dan lijk ik ook wat slanker.We zullen zien.

Maar belangrijk is Karen dat iedereen iets moois en kwaliteiten heeft.

Amanda | 18-04-2007 | BH's kopen

ik heb 75D en ik heb al zo'n probleem om een goede BH te vinden en dat terwijl ik in Amerika woon.

De enigste manier waarop ik ze tot nu heb kunnen kopen is door ze online te bestellen want maat 34D (=75D) is gewoon nergens te koop.

Online vallen de prijzen over het algemeen erg mee (voor 40 euro heb ik al een mooie), het is alleen jammer dat je ze niet van tevoren kan passen en aangezien de mijne eerder puntig dan rond zijn, zien de mooiste BH's er soms gewoon niet uit als ik ze draag.

Antonio | 18-04-2007 | BORSTEN #544667

Dames,

Als mannen hun seksualiteit uiten, wordt daar door vrouwen vaak een probleem van gemaakt. Niet alleen hier, maar overal. Een meid die geil is, en daarnaar handelt, dat is girlpower, als ik geil ben en daar naar handel ben ik ziek, gefrustreerd, zielig, vul maar in. Over mannen die prostituees bezoeken wordt vaak gesproken als zielige mannen, maar een vrouw die een gigolo besteld is een vrouw van de wereld, die assertief is, die heus wel een man kan krijgen maar nu even geen zin heeft in gedoe, en bevredigd moet worden.

Het lijkt me echt geen straf om zoiets begeerlijks te hebben als een mooie boezem. Het kan lastig zijn dat mensen hun fatsoen niet houden, mee eens, en je wilt niet altijd die stoeipoes zijn, maar even een kwade blik richting opmerkingmaker en het waait wel weer over. Ik heb als manaardig overgewicht, en dan is een flinke boezem een peuleschilletje. Ik snak er soms naar weer eens op een positieve manier in de belangstelling te staan. Heerlijk. En het is soms ook niet makkelijk een leuk meisje met grote boezem aan te spreken. "Het zal wel weer zo'n grote-tieten-engerd zijn" denken vele dames. En je kan weer ophoepelen. Bewijs jij als man maar eens dat het niet zo is.

Daphne | 19-04-2007 | Schattige borstjes

Ach, borsten, 't is altijd wat! Ik ben 26 en heb een klein a-cupje. Ik zou best wel een maatje meer willen hoor! En al zijn ze klein: ze hangen een beetje en zonder de steun van een beha blijven mijn borstjes ook niet mooi rechtop staan... Toch ben ik trots op mijn boezempje. Mijn vriendin zegt dat ik 'schattige borstjes' heb, nou?
Leuke tip voor 'lotgenoten': soms waag ik mij zonder beha en met een spannend topje op straat. Dan zie ik nogal wat ogen naar mijn tepels gluren hoor! Ik kan er dan ook best van genieten!

ben het ook zat | 21-04-2007 | mee eens

Hey Karin,

Ik begrijpprecies wat je bedoelt. Zelf heb ik maatje 70D.De rest van mijn lichaam voldoet ook in behoorlijke mate aan devoorwaarden om 'lekker ding' genoemd te worden. Met een complimentje als 'mooi' heb ik geen problemen. Maar zodraiemand over 'lekker' begint, voel ik me net een hoer.

Veel mensen begrijpen daar niets van en als ik om me heen kijk begrijp ik waarom. Er zijn zoveel vrouwen die hun geluk laten afhangen van de aandacht van mannen! Echt triest vind ik dat... Het verklaart wel waarom veel vrouwen tegen jou zeggen dat je niet moet klagen.

Dat verhaal van de lul van Antonio... erg grappig en ook een goede tip. Kijkt een man contstant naar je borsten tijdens een gesprek? Kijk dan naar zijn lul. Reken maar dat ie rode wangen krijgt en zich vervolgens diep schaamt (weet ik uit ervaring)...

Wim Mulder | 23-04-2007 | Hoer of oceaan van liefde

Karen schrijft: "En daarnaast: áls ik dan een truitje draag waar mijn borsten nog eens extra mooi in uitkomen, heb ik misschien wel alle mannen aan mijn zijde, maar door de vrouwen word ik meteen bestempeld: "kijk die meid nou, wat een slet zeg... die loopt ook wel met haar tieten te koop.. Ja als ik zulke borsten had zou ik ook zoveel aandacht krijgen... Wat órdinair!" Enzovoorts."

Benhetookzat schrijft:

"Hey Karin,

Ik begrijp precies wat je bedoelt. Zelf heb ik maatje 70D.De rest van mijn lichaam voldoet ook in behoorlijke mate aan de voorwaarden om 'lekker ding' genoemd te worden. Met een complimentje als 'mooi' heb ik geen problemen. Maar zodra iemand over 'lekker' begint, voel ik me net een hoer."

Een hoer ben je als je het doet vanwege geld, status of een ander materieel iets. En die kant hebben we ook, dus af en toe voel je je een hoer. So what. Hier onder gebukt gaan gebeurt als jij zelfde hoer een slecht persoon vindt. Laat het oordeel van goed en slecht gewoonlos en geniet van dat wat er echt is. Leef wat minder in de wereld zoals die hoort te zijn en niet is. Die is illusie.

Een ander moment ben je niet de hoer maar haar tegenstelling: de oceaan van liefde. Maar dat ben je niet altijd. Tussen die twee beweeg jij je.

Iedere vrouw weet dat zij zich kan kleden zoals ze zich voelt. Dus als je 's morgens voelt: ik wil vandaag met rust gelaten worden, weet ik zeker dat, als je bij je gevoel blijft, je je vandaag minder sexie zult kleden. Het gevolg is dan dat je vandaag minder wordt nagefloten. Het is ook niet zo moeilijk om te zorgen dat je borsten minder opvallen vandaag. En morgen als je er weer weltrek in hebt, laat je ze met je kleding weer opvallen. Morgen voel je je een lekker ding. Je weet toch dat je daar mee kunt spelen. Stroom gewoon mee met je gevoel.

Ben het met Antonio eens dat je veel meer van het leven kunt genieten.

Wim

Lia | 27-04-2007 | mooie woorden

Wim en Antonio,jullie verwoorden het mooi en dat waardeer ik echt.Maar wat wel soms vergeten wordt dat vrouwen met een grote cupmaat ook onzeker kunnen zijn over hun borsten.Als vrouwen met een kleine cupmaat een borstvergroting willen dan wordt er tegen hun al die nadelen van een grote cup opgenoemd en dat is sneu voor degene die van zichzelf een grotere cupmaat heeft.Belangrijk om daar ook eens bij stil te staan.

Ik las op een ander onderwerp hier dat borsten tot maat B of C okay zijn.Wat moet ik dan wel of niet denken?Dat ze te groot zijn omdat deze meneeren dat vinden.Ik heb ze niet uitgekozen maar moeder natuur wel en ja ik had ze kleiner willen hebben.Maar daar denk ik nog heel ff over na voordat ik iets doe waar ik spijt van krijg...

Lia | 27-04-2007 | kijken bij...

Kijk effe bij onderwerp: "te kleine borsten en lees maar eens de laatste opmerkingen!Dan snappen jullie waarom.

Michelle | 15-05-2007 | Heren toch...

Antonio en Wim,

Ik krijg het gevoel dat jullie het niet willen zien. Een persoon bestaat uit een lichaam én een ziel. Soms is het fijn als vrouwen worden aangesproken op hun leuke karakter, het feit dat ze aardig zijn, leuk om mee te praten...noem maar wat.Elke keer ongevraagdzo'n flauwe opmerking over hoe lekker je er weer uitziet vandaag, is gewoon vermoeiend.

Helaas wordt dit gedrag inderdaad uitgelokt door vrouwen die er wel op kicken. Jammer, want mannen lijken niet tactisch genoeg om te kunnen zien welke vrouwen het wel en welke vrouwen het niet fijn vinden dergelijke opmerkingen over (met name) borsten en billen te horen.

Maar heren, jullie zijn nou eenmaal geen vrouwen, dus ik vind niet dat jullie dingen kunnen zeggen als: 'ik zou het wel weten als...' en 'had ik maar...' Waarom kunnen jullie het niet gewoon accepteren als iemand heel normaal zegt datze het gewoon niet fijn vindt?! Waarom moet er getwijfeld worden aan (notabene) iemands mening?!

Wat we hier duidelijk proberen te maken is dat we meer zijn dan een stel tieten met een kut, dat we ook inhoud hebben en dat jullie het eens zou moeten proberen gewone gesprekken met ons te voeren...over interessante onderwerpen bijvoorbeeld. Geloof me, er gaat een wereld voor jullie open!

D | 20-05-2007 | groot

Karen, ik begrijp je helemaal! Ik heb zelf cup E en maak hetzelfde mee.

De reacties van Antonio schieten me echter een beetje in het verkeerde keelgat.. 'geniet er toch van' Ja, natuurlijk geniet ik ook wel eens van mijn borsten. Ik vind het zelf soms ook mooi. Maar waar Karen het over heeft, zijn niet 'aardige lieve complimentjes' die gemaakt worden. Ik hoef namelijk niet door iedere randdebiel op straat toegesist te worden dat ik 'dikke tieten' heb. Dat zijn in mijn ogen geen complimentjes, maar mannen die hun eigen geilheid kennelijk openbaar moeten maken. Sorry hoor, maar daar zit ik echt niet op te wachten, dagelijks met de geilheid van jan en alleman geconfronteerd worden. Met name omdat de mannen die het nodig vinden te vermelden dat je 'dikke tieten' hebt meestal niet de meest aantrekkelijke of toerekeningsvatbare personen zijn. Meestal zijn ze bijna twee keer mijn leeftijd, en dan vraag ik me af wat ze denken te bereiken bij een meisje die hun dochter had kunnen zijn. Ik heb wel eens meegemaakt dat een man achter me aan bleef fietsen onder het prevelen van 'alsjeblieft mevrouw..!' Hij verwachtte kennelijk dat ik hem thuis uit zou nodigen, want ja, ik heb dikke tieten dus ik ben geil?!

En trouwens, alsof ik het zelf nog niet wist, dat ik dikke tieten heb! Wat zal ik terugzeggen, dat ie een grote neus heeft? Of een kaal hoofd? Interessant hoor..

Waar ik me overigens ook over verbaas, met de cosmetica industrie die we kennelijk hebben en de vele borstvergrotingen (??), is dat er inderdaad bij de reguliere winkels geen of nauwelijks BH's te vinden zijn in grotere maten! In ieder geval geen leuke modellen, tenzij je voor de borsvoedings- of vleeskleurige oma-modellen gaat natuurlijk. Als ik een leuke, goedzittende BH wil moet ik óf 1 keer per jaar geluk hebben bij de Hunkemoller, óf ik moet minimaal 50-100 euro neertellen bij schaars te vinden speciaalzaken. Ik vind het jammer dat dit zo is, ik zie eigenlijk best veel meiden met grote borsten en volgens mij is er heus wel een markt voor. H&M's en Zara's van Nederland verenigt u, wij willen ook leuke betaalbare BH's met een bijpassend broekje! Dank u.

Helene | 21-05-2007 | Waar gebeurd

Om nog eens aanschouwelijk te maken wat voor "complimenten" er allemaal wel niet uitgelokt kunnen worden door grote borsten, en hoe irritant dit kan zijn,hier een waar gebeurd voorval:

Mijn vriendin Mariska (70C) en ik(75C) waren in Parijs, het was zomer en we liepen op ons gemakkie rond in praktische, niet overdreven uitdagende zomerjurken. Op een gegeven moment merkten we dat we gevolgd werden door een klein, kaal mannetje dat in de verte wel wat weg had van Louis de Funes. Hij begon tegen ons aan te zeveren.

"Wat zijn jullie lang. wat zijn julli mooi. Wat zijn jullie grrroot!"

Hij bleef ons achterna lopen, maakte opmerlkingen over onze billen enz.en vroeg telkens waar we vandaan kwamen. Mariska reageerde met een gebeten: "Uit Nederland. En flikker nu maar op! Va t'en, bouge de la!"

Dat hielp niet. nu begon ie hardop te filosoferen overde Nederlandse volksaard en de eigenschappen van Nederlandse vrouwen.Zijn conclusie was: "Het komt allemaal door de kaas, dat ze zo groot zijn en zo welgevormd."

We gaven het mannetje nog eens te kennen dat hij nu toch echt op moest hoepelen. Dit maal leek hij het begrepen te hebben, maar voordat hij zich omdraaide moest hij ons gewoon nog een keer in onze borsten knijpen. Het zat hem zo hoog; hij moest het gewoon doen, zijn driften waren hem de baas.Daarop maakte hij zich op een drafje uit de voeten. We hebben nog overwogen om hem te achtervolgen en hem in een steegje met een flink stuk hout te bewerken. Maar dat doe je dan toch niet, he. Als fatsoenlijk Nederlands meisje dat met kaas is grootgebracht...

Nou ja. Da's ook alweer drie jaar geleden en intussen kan ik er ook wel om lachen. Maar het is ongelofelijk wat een stel borsten bij het "sterke geslacht" voor oerinstincten los kunnen maken.

N.B: nee, ik wil hiermee niet zeggen dat alle mannen zo zijn. Maar ik durf te wedden dat ALLE vrouwen met een cupmaat meer wel eens een dergelijke situatie hebben meegemaakt.

Lia | 23-05-2007 | Tjaaa

Ik heb liever geen borsten dan hebben mannen mooi niets om te kijken...grrrr,ben meer dan een tiet hoor.Soms vraag ik me af wat borsten voorstellen of ze er alleen zijn om mannen en babies blij mee te maken?Misschien heb ik het mis maar mijn vrouwelijkheid zit in mijn uitstraling en niet in mijn borsten of cupmaat of kledingmaat.Tjaaa...

tjonge jonge | 01-06-2007 | tjonge jonge

Misschien is de rest van joutoch niet zo interessant dan...

Lia | 04-06-2007 | Hmm

Een vrouw is niet alleen interessant vanwege haar borsten.Karakter vind ik belangrijker dan de cupmaat die je hebten wat je te vertellen hebt.Cupmaat is alleen maar uiterlijk meer niet en als je gepest bent vanwege je borsten dan denk je er anders over,klaar uit!

Lia | 04-06-2007 | onzeker

En niet te vergeten dat zowel vrouwen met grote en kleine borsten onzeker kunnen zijn en dat is geen aanstellerij.Daar hebben meer vrouwen mee te maken...

anne | 12-06-2007 | borsten

ik heb zelf een bortverkleining gedaan ik kon geen leuke truitjes aan en voor ik geoopeerd werd werd ik nagefloten door mannen die alleen maar op mijn borsten letten en niet op mij en nu wordt ik na gefloten omdat ik zelf veel lekkerder in mijn velzit en ik eindelijk weer kan stralen en niet alleen maar denken dat het aan mijn borsten licht.

de operatie valt trouwens mee ik had het veel erger verwacht ben van een g-cub naar een c cub gegaan

wat een opluchting

Lia | 15-06-2007 | kleiner borsten

Ben blij voor je Anne dat je nu eindelijk weer beter in je vel zit.Het is je gegund.En gelukkig viel de operatie mee.

Dat lijkt me ook wat een borstverkleining van D naar B.

christa | 01-07-2007 | wel grote cupmaat...maar toch lijken ze klein :-s

Gisteren heb ik me weer eens een nieuwe beha moeten kopen. Ben op een jaar tijd zo'n 15 kilo kwijtgeraakt en weeg nu zo'n 58 kilo bij 1.68. Toch heb ik nog steeds een cup E, alleen de omtrek is kleiner geworden, in de winkel bleek ik 70E te hebben.

Het enige is....het lijkt het alsof ik gewoon een b-maatje heb! Het is echt heel vreemd, in een D pas ik gewoon niet in, ze vallen eruit, en die 70E past perfect maar het lijkt alsof ik gewoon een maat b heb zodra ik mn shirtje weer aandoe. Zelfs m'n ex-vriend geloofde niet dat ik een maat E had, hij dacht iets van een b of een c. En das niet omdat dat gewoon een kerel is die er geen verstand van heeft, maar vrijwel iedereen zegt dat het gewoon een b lijkt.moeili

Toen ik nog een stuk dikker was leek het wel behoorlijk groot, en werd ik inderdaad op straat erop nagewezen, dus ergens is het wel goed. Maar op dit moment heb ik dus alleen de nadelen van geen leuke beha's vinden en elke keer weer naar speciaalzaken moeten, geen strapless truitjes aan kunnen, moeilijk bikini's vinden..

Zijn er meer mensen die dit hebben? Wel een 70 of 75 E of D en dat het dan toch helemaal niet groot lijkt?

leanne | 02-09-2007 | sexy bh grote maten

ook ik heb grote borsten , maar sexy bh's geen probleem, er zijn er genoeg de truuk is naar een goede linergie winkel gaan , waar de verkoopster je maat opneem. en weez nou niet bang deze dames hebben alles al gezien en hebben er verstand van

ik heb cup g en ik koop alleen van 1 merk Prima Donna voor bh's, en ja het zijn geen spagetie bandjes op mn schouders, maar ze geven me voldoende steun en een mooi decollete

voor bikinie koop ik van beach secret, het zelfde geld voor hier

het kost meer geld dan de hunkermoller winkels, maar ik kom nooit meer huilend de paskamer uit , maar met een goede glimlach een volle tas en ee lege portemonee verlaat ik de winkel. succes

Carootje | 06-09-2007 | Staren

Vervelend is dat, hè, het staren. Niet de jongens alleen, maar ook alle vrouwen die zuur naar me kijken - of, beter gezegd, naar mijn borsten kijken, nooit mijn gezicht - omdat ik eens in een beetje strak truitje loop. Harstikke comfortabele trui, lange hals, maar strak. En med een 70F/FF op een nogal lang dun lichaam zie je dat al te goed. Dus toch niet so comfortabel. Ik heb niet gevraagd om dat F-cupje, ik snap niet waarom ze me zo lelijk aankijken. Ik wil liever niet rond in een boerka lopen.

Ik wil liever geen vermindering hebben, als ik dat niet moet, maar als mijn rug eraan gaat moeten ze wel. Bah. Geen zin in onnodige operaties, ik vind mijn borsten best leuk, eigenlijk. Er zijn namelijk heel veel comfortabele, mooie, en ook heel sexy beha's! Gewoon naar Groot-Britannië gaan, en een La Senza binnenlopen. Of iemand die de merken Fantasie, of Freya verkoopt. Altijd wat leuks, betere aanbieding maten, en ook een stuk goedkoper daar.

joanna | 09-09-2007 | mooie borsten

Veel reacties hier, gevoelig onderwerp. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed dat de meeste vrouwen hier schrijven dat ze het niet leuk vinden om complimenten over hun borsten te krijgen! Ik heb ook grote borsten en ik ben er superblij mee! Het is iets waar mannen altijd weer helemaal onder de indruk van zijn, gaaf toch? Tuurlijk, als je geen zin hebt in aandacht, trek je een wijde trui aan, of kijk je niet terug naar de bouwvakkers :-) Ik las ook een reactie van iemand die wel een keer geen bh aan zou willen kunnen hebben. Dan kan niet door haar grote borsten. Tja, zo blijf je aan de gang. Mensen die geen bh hoeven te dragen zouden vast wel willen dat ze er wel 1 nodig hadden! Wees trots op je grote borsten! Behalve als je er natuurlijk lichamelijke klachten van krijgt, maar dat is van een heel andere orde.

Lia | 09-09-2007 | borsten

Ik denk dat als ik kleinere borsten had ik tevredener zou zijn.Een borstevergroting?Alleen als ik maar twee tepels had.

Er is een vrouw op een ander forum die zegt dat kleinere borsten meer voordelen hebben dan grote.Mensen moeten gewoon blij zijn dat ik geen grotere wil.Vind mijn borsten niet zo geweldig enwil graag dragen wat ik wil en ze niet hoeven verstoppen omdat ze niet klein zijn.Ze zitten me in de weg als ik hardloop.Ben ik dan soms geen vrouw meer als ik een cupmaat minder heb?Natuurlijk wel.Ik heb een vrouwelijke uitstraling en dat is meer waarddan een cupmaat.

Lia | 09-09-2007 | spelfouten

Dames,te snel getipt!!!Sorry,er zitten een hoop fouten in.Lees er alsjeblieft over weg.Enne,het is persoonlijk met wat voor borsten jij je lekker vind.Ik draag wel wat ik wil,maar geen ordinaire kleding.Maar denk dat ik nog trotser zou zijn als ik maat B of C had in plaats van D.

Lia | 09-09-2007 | lastig

Nog effe dit en dan denk ik dat voorlopig alles gezegd heb,ik doe mijn best om mijn situatie te antwaarden maar jullie weten zelf ook hoe lastig dat soms kan zijn.Daarom schreef ik mijn verhaal in der hoop hier veel steun op het forum te vinden.Helaas heb ik wel het pech gehad dat ik op mijn 12de sexuel misbruikt werd,gelukkig niet verkracht,maar het was wel erg.Ik heb dat inmiddels wel geaccepteerd.Maar soms denk ik(heel soms hoor)dat het aan mijn borstomvang ligt.Gelukkig beheerst het mijn leven niet want ik ben wel een gelukkig mens en mag dan wel ijdel zijn maar geniet ook.

Lia | 09-09-2007 | correctie schrijffout

antwaardenmoest aanwaarden zijn...I'm sorry hihi...

Alex | 02-09-2008 | Grote borsten

Dat gezaag en gezanik over tieten, dan weer te groot, dan weer te klein, dan weer hangen, dan weer te grote tepels, dan weer te kleine tepels, dan weer ongelijke grote en dan weer te weinig aandacht en dan weer te veel aandacht.

Mijn god zeg, wat hebben we toch een luxe leven, als er alleen maar over tieten geklaagt kan worden.

Houd er toch eens een keer over op, over dat onzekere gedrag! Er zijn ergere dingen te bedenken hoor!

Ik heb een voorkeur voor grote borsten, zeg 80E of groter. Met alle respect, maar 70 DD vind ik geen grote borsten. Hoe wil je een 85F dan noemen?

Nou ik heb mijn voorkeur uitgesproken, is dat zo erg? NEE, natuurlijk niet. Waarom niet? Er zijn meer dan genoeg mannen die van kleine borsten houden of die niks met borsten hebben maar met een ander lichaamsdeel, kontje of zo. De illusie die sommige vrouwen hebben, dat ze met een paar vergrote tieten beter in de "markt" liggen........sweet dreams.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]